De keuken trends van 2022

Het nieuwe jaar is net aangebroken en uiteraard brengt elk jaar ook nieuwe trends met zich mee. De keukenwereld is daarop uiteraard geen uitzondering! In deze blog nemen we je mee door de nieuwste keukentrends van 2022.

Metalen keukens

Een nieuwe keuken met een mettaallook is een van de trends van 2022, met kleuren in de richting van zilver, goud en staaltinten. Met een metalen keuken ga je voor een elegante tijdloze en exclusieve look voor je keuken!

Leefkeukens

Keukens zijn anno 2022 veel meer dan enkel de keuken. Het is de plek waar het gezin samen komt, waar gesprekken worden gevoerd, en waar wordt geleefd. Open keukens, ook wel leefkeukens genoemd, zijn dan ook een grote trend. Met een open keuken creeer je een fijne plek om te koken, te werken, en om samen te zijn. Extra gezellig maken? Ga dan voor warme en natuurlijke tinten om je keuken nog sfeervoller te maken.

Innoverende keukens

Waar de technology in sneltreinvaart doorontwikkelt, heeft dat ook zijn invloed op de keukens. Innovatie producten, handige snufjes, en duurzame keukenapparatuur zijn dan ook niet meer weg te denken uit de keukens van 2022. Slimmer, gemakkelijker, duurzaam en innovatief. 

Nieuwe keuken?

Spreekt een van deze keukentrends 2022 je aan? Of wil je meer inspiratie op doen op het gebied van keukens? Of ben je op zoek naar een nieuwe keukens in Gouda, of inspiratie opdoen met de keukentrends van 2022 voor Keukens Woerden? Kom dan vooral langs in een van de showrooms!