alcoholvrije gin

Een alcoholvrije gin tonic

Als je op het terras zit is het natuurlijk lekker om naast wat eten lekkere drankjes te bestellen, of dat nou een wijntje, een speciaal bier of andere soort drank is. Tegenwoordig heb je veel verschillende drankjes die je kan bestellen, ook komen er steeds meer bij.

Tegenwoordig zijn cocktails ook erg populair, je hebt ook zoveel verschillende cocktails die je kan bestellen. Drankjes zoals Pina colada, mojito, bloody mary en gin tonic zijn populaire drankjes die mensen bestellen. Maar ook de alcoholvrije cocktails worden steeds meer besteld, zo heb je namelijk ook alcoholvrije gin

alcoholvrije gin

Alcoholvrij of toch niet?

Alcoholvrije drankjes worden ook steeds populairder, je kan deze bestellen als je nog niet oud genoeg bent bijvoorbeeld om een cocktail met alcohol te bestellen. Natuurlijk kan je ook zonder reden een drankje zonder alcohol bestellen, het verschil proef je meestal niet behalve dat je een alcohol smaak proeft. Een alcoholvrije gin is is een populaire keus, omdat dit drankje erg bitter is waardoor het verschil klein is. Wel is een fles gin zonder alcohol een stuk prijziger dan dat je een fles zou kopen waar wel alcohol in zit. Voor een fles gin met alcohol betaal je gemiddeld tussen de acht en twintig euro, waar je voor een alcoholvrije fles echt een stuk meer betaald. Maar als je helemaal geen alcohol wilt drinken heb je dit er natuurlijk wel voor over, de smaken zijn precies hetzelfde namelijk.