lasergame huren

Het perfecte bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag!

Wil je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren wat niet al te duur is, maar toch heel leuk is voor iedereen? Lasergamen is hier dan de ideale oplossing voor. Het geeft veel spanning, zorgt voor een echt avontuur en bovendien is iedereen in beweging. Wij vertellen jou hier meer over.

Lasergamen, wat is dat?

Lasergamen is een zeer leuk spel voor zowel jong als oud en is al geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het doel is dat je jouw tegenstanders afschiet en zelf zo weinig mogelijk geraakt wordt. Er worden bij het spel 4 teams gemaakt, waarbij er 2 teams tegen elkaar spelen en er rondes zijn, zodat elk team kan spelen. De laserguns bestaan uit een laserstraal, die onzichtbaar en niet pijnlijk is. Iedereen kan zijn eigen team kiezen. Bij de anti cheat laserguns is het ook nog eens zo dat als je eenmaal geraakt bent, je niet meer van team kan wisselen. 

Tijdens het lasergamen kan iedereen ook de munitie kiezen waarmee hij/zij een ander wil raken. Elke munitie is anders, zo verliest de tegenstander bij het ene schot 1 leven en bij een andere weer 3 levens. Hoe meer levens de tegenstander verliest, hoe langer het herladen duurt. Als je dus veel achter elkaar wilt schieten, kan je het beste kiezen voor een single shot. De laserguns hebben 4 levensbalken met elk 3 levens. Je bent dus niet zomaar uit het spel, waardoor de spanning in het spel blijft. Tijdens het spel kan je je verschuilen achter de obstakels. Bovendien kan je het eigenlijk overal wel spelen, denk aan een voetbalveld, in een bos, gymzaal of kantoor. Dat is dus ideaal aan lasergamen.

Zo organiseer je het

Een lasergame set huren is een stuk goedkoper dan het huren van lasergamen op locatie en bovendien heb je meer vrijheid. Kies je voor een lasergame huren, dan zal je nog wel een aantal dingen zelf moeten regelen. Zo zal je het eten en drinken moeten regelen, de locatie en eventueel attributen. De attributen moet je bijvoorbeeld op een voetbalveld of thuis wel nog zelf regelen, maar in een bos of gymzaal zijn ze al aanwezig. Een locatie kan zowel binnen als buiten en in het licht als donker, net wat jij wilt. Om ervoor te zorgen dat er gegarandeerd spanning in het spel zit en te zorgen voor een adrenalineboost raden wij aan om in het donker te spelen. 

Verder heb je lasergamen in diverse spelsoorten, waardoor je zelf kan kiezen hoe het gespeeld wordt en waardoor het leuk en afwisselend is. Ook kan je zelf de tijd per ronde bepalen. Wij raden een ronde van 15 minuten aan, zodat het spanningsniveau hoog blijft. Daarnaast dien je bij het huren van een lasergame nog het aantal laserguns te kiezen en de datum. Als je dat hebt geregeld heb je alles, want de certificaten en versier attributen worden bijgeleverd. Het organiseren is dus zeer eenvoudig en bovendien is lasergamen echt heel gaaf, leuk en goedkoop, dus zeker aan te raden voor jouw feest of uitje!