Leuke activiteiten dingen die je in Leisure stad Zoetermeer kunt doen

Een dagje op stap in Zoetermeer? Net verhuisd of van plan om het te doen? Met deze situaties vraag jij je hetzelfde af. “Wat kan ik doen in Zoetermeer?”. 

Zoetermeer is na Rotterdam en Den Haag de Leisure stad van Nederland in regio Zuid Holland. En waarschijnlijk een van de bekendste activiteiten centrum van Zoetermeer is SnowWorld. De naam zegt het al, het is een skihal. Een van de grootste in Nederland zelfs. In deze skihal zijn 3 pistes aanwezig waar je omhoog wordt getrokken door een lift. Ook kan je er lekker schaatsen. Restaurants zijn er te vinden om even een hapje te eten, en voor de après ski kan je naar de Bierstübe. 

Verder een leuke bezigheid is wandklimmen, dit is mogelijk bij Ayers Rock.  Wil je alleen, of jij en een groep vrienden, even bezig zijn klimmen? Dan is er altijd een muur die je een nieuwe uitdaging geeft. Erg goed voor training van de benen en het bovenlichaam. Iets meer spanning nodig? Doe dan een sprong van de mini bungee. Als je liever houdt van een beetje snelle beweging of op pad gaan, is de mogelijkheid er om een survival parcour te doen of een GPS tour. 

 Een wat nattere belevenis is ook te vinden in Zoetermeer. Bij de Dutch Water Dreams kan je zowel binnen als buiten, een wildwaterbaan opgaan. Op deze wildwaterbaan kan je kajakken, raften, flow boarden en nog meer! Deze is precies na gemaakt op de baan in Peking voor de Olympisch Spelen. 

Even rustig shoppen en lopen langs de winkeltjes, Het Stadshart van Zoetermeer is een leuke plek om kleding te halen, even een drankje doen of gewoon op een bankje zitten. Makkelijk te bereiken met de auto en het Openbaar Vervoer mocht men komen met de metro.

Cultureel

Niet alleen activiteiten zijn aanwezig in Zoetermeer. Je kan ook even relaxen bij het Stadtheater voor een toneelstuk. Of een film kijken in de bioscoop Utopolis. Wil je iets meer met muziek doen? Dan kan je naar de Boerderij. Hier komen artiesten over de hele wereld optreden, bekend en minder belend. Altijd een gezellige avond en een leuk concert.

Verhuizen naar Zoetermeer

Lijkt dit je nou een leuke stad of omgeving, en je zoekt nog een plek om een nieuw begin te starten. Dan kan je uit meerdere leuke wijken kiezen in Zoetermeer om een huisje of appartement te huren/kopen. Ook kan je naar Den Haag, dit zit relatief in de buurt en je kan dus altijd iets leuk vinden in de buurt. Het strand is ook lekker dichtbij als je even wilt uitwaaien of de golven in wilt gaan. Voor nog meer leuke uitjes kan je op internet er nog veel meer vinden.

Eenmaal opgang en alles wat er nog moet gebeuren is verhuizen, kan je naar een verhuisbedrijf in Zoetermeer gaan. En als je het zelf wilt regelen is er ook de mogelijkheid om een verhuiswagen te huren in Den Haag.