rozen bezorgen

Rozen bezorgen, dat kan door heel Nederland

Morgen laat ik een bos rozen bezorgen. Deze heb ik online besteld rozen bezorgenbij BoeketCadeau.nl. Het is hier mogelijk om van 10 – 250 te bestellen. Alles is hier mogelijk, ook de kleuren en de boeket samenstelling. Al meer dan 25 jaar werkt dit bedrijf met bloemen en dat is te merken ook. Want alles is hier zeer vers en staat bijzonder lang op de vaas. Op hun website staat precies hoe je deze bloemen het beste goed kan houden en is zeker de moeite waard om dit te lezen. Ook staat er een uitleg over de kleuren van de bloemen. Elke bloem heeft weer een andere betekenis. Leuk om te weten als jij zo een mooie bos gaat bestellen.

Mooie rozen bezorgen, voor een bijzonder iemand

rozen bezorgenGisteren heb ik op de website van BoeketCadeau.nl een mooie bos bloemen besteld. Vandaag laat ik deze roze bezorgen bij een dierbare vriendin. Vandaag vieren wij ons 25 jarig vriendschap en dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan. Vanaf onze 5e kennen wij elkaar al en hebben lief en leed met elkaar gedeeld. Inmiddels hebben wij beiden een gezin, maar onze vriendschap is nog steeds hetzelfde. Vanavond gaan wij samen lekker uit eten en de afgelopen jaren nog eens uitgebreid beleven, door onze verhalen op te halen.

Vanmiddag was ik mij aan het omkleden om uit eten te gaan, toen de deurbel ging. Een vriendelijke bezorgen stond daar met een enorm boekt in de handen en gaf deze aan mij. Ik stond met een mond vol tanden en kon even niets zeggen. Meteen naar binnen om te kijken waar deze vandaan kwamen en toen moest ik lachen. Mijn vriendin had precies dezelfde gedachten als mij en had ook voor mij een bijzonder mooie bos bloemen laten bezorgen. Toevallig ook via BoeketCadeau.nl. Wat een bloemetje al niet kan doen en vooral de bloemen van deze winkel.