Feestje voor de boeg? Ga met deze modieuze outdoor laarzen.

Binnenkort een leuk feestje gepland? Zorg dat je er goed uitziet en tegelijkertijd warme voeten houdt met deze outdoor laarzen van Zoo Adventure.

Helaas staat Nederland ook wel bekend als koud kikkerlandje. De weersomstandigheden nodigen helaas niet altijd uit om sportief bezig te zijn in de buitenlucht. Maar wanneer je je warm kleedt en goede outdoor laarzen of schoenen aan trekt kan niks jou tegenhouden om er op uit te trekken.

In dit artikel laten we je kennismaken met de beste waterdichte enkellaarzen voor dames van het Nederlandse merk ZOO Footwear. Dit zijn de beste outdoor laarzen om te dragen tijdens iedere wandeling of fietstocht. Ze houden je voeten onder alle weersomstandigheden warm en droog.

Bij ZOO Footwear kies je uit diverse modellen

Waterdichte enkellaarzen voor dames mogen in geen enkele schoenenkast ontbreken. Wanneer je frisse lucht wilt opsnuiven tijdens een sportieve wandeling wil je natuurlijk geen last hebben van koude voeten of natte sokken. Zijn je schoenen van slechte kwaliteit? Dan is de kans groot dat je binnen op de bank blijf hangen. En dat is erg jammer. Het is tijd om een paar mooie outdoor laarzen voor jezelf te kopen. Want met de warme en waterdichte enkellaarzen voor dames van ZOO Footwear geniet je van iedere wandeling, ook als het weer iets minder aangenaam is.

De collectie bestaat uit verschillende types laarzen. Dit zijn de beste outdoor laarzen:

  • ADORA
  • ALIEKE
  • ALETTE
  • ADISA
  • EMMA
  • BRECHJE

Zoek je een hoge laars? Kies dan voor model ADORA of model ALIEKE. Van beide laarzen is de schacht 39 cm hoog. De ADORA laars is geschikt voor dames met smalle kuiten. Zijn je kuiten wat steviger? Kies dan voor model ALIEKE. Dit model wordt aangeboden met extra brede schacht.

Wil je liever een half hoge laars? Dan zijn de modellen ALETTE en ADISA geschikt voor jou. E De schacht van model ALETTE is 35 cm hoog, de schacht van model ADISA is 28 cm hoog.

Daarnaast kun je ook kiezen voor enkellaarzen. Model EMMA is 19 cm hoog en model BRECHJE is 17 cm hoog. Deze waterdichte enkellaarzen voor dames zijn perfect voor als je kuiten wat steviger zijn.

Kies je voor hoge, half hoge of enkellaarzen? In alle gevallen kun je profiteren van de goede kwaliteit van deze producten. Door het gebruik van lamsleer zullen je voeten altijd warm blijven. Ben je een echte koukleum? Sommige modellen zijn ook verkrijgbaar met een extra voering van lamswol.

Last van natte voeten tijdens een fikse regenbui behoort voortaan tot de verleden tijd. Alle modellen zijn voorzien van een Aquastop membraan. Niets houdt je tegen om lekker door de plassen te stampen. Jouw voeten blijven gegarandeerd droog.

Comfort wordt geboden door een zacht zooltje. Wil je toch liever gebruik maken van je eigen orthopedische zooltjes, dan kun je deze eenvoudig omwisselen.

Klaar om je nieuwe outdoor laarzen te bestellen?

Het maakt niet uit welk model je voorkeur heeft. Alle laarzen van ZOO Footwear bieden de beste kwaliteit. Dit zijn de beste outdoor laarzen. Binnen enkele dagen kun jij  dit zelf ervaren. Bestellen op de site gaat snel en eenvoudig, dus waar wacht je nog op?