Wat doet een WordPress developer?

Een wordpress developer is vergelijkbaar met een webontwikkelaar. Het kleine verschil is dat een wordpress developer gespecialiseerd is in het ontwikkelen van wordpress websites, terwijl een webontwikkelaar met elke stapel werkt om websites te maken. Een wordpress developer bij Double web heeft veel kennis van wordpress en weet wat heel goed werkt en wat niet bij het ontwikkelen van wordpress websites. Een wordpress developer moet beslist passie voor programmeren hebben en de fijne kneepjes van WordPress kennen. De persoon moet ook kennis hebben van HTML, CSS, Javascript, PHP en SQL. Daarnaast kennis van SEO (Search Engine Optimization), responsive design en online beveiliging (SSL-certificaten)

 

Aan welke activiteiten houdt een WordPress developer zich bezig?

Een WordPress developer is de hele dag bezig met het coderen of repareren van bugs in codes. Hij/zij ontwikkelt, monitort en test uw WordPress website en voert noodzakelijke verbeteringen door. Een wordpress developer voert ook de nodige updates aan uw website uit voor een optimale performance. WordPress is ontegensprekelijk een zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Dus als je een wordpress website wilt maken of wat het beste uit je website wilt halen in plaats van een simpele statische website, dan kun je het beste gebruik maken van de diensten van Doubleweb. Doubleweb wordpress developers zullen een op maat gemaakte website voor u maken die uw merk uitstekend uitstraalt.

 

Voordelen van WordPress

Als het gaat om CMS (content management system), is wordpress de nummer één. Interessant is dat het een open source is, waardoor de broncode vrij beschikbaar is. Dit maakt het zeer eenvoudig om aan te passen aan en te verbeteren door ontwikkelaars. Omdat het open source is, worden er voortdurend nieuwe functionaliteiten toegevoegd en worden er nieuwe plug-ins ontwikkeld om het veiliger te maken. Bij een WordPress website is altijd een beveiligingsupdate beschikbaar waardoor hackers de software moeilijk kunnen kraken. Je wordpress website is dus altijd beveiligd met de nieuwste beveiligingsfuncties. Een website ontwikkelingsbedrijf als Doubleweb heeft een toegewijd team van wordpress developers die uw wordpress website bouwen, beheren en onderhouden en deze ook veilig maken. U neemt dus de beste beslissing door Doubleweb te betuttelen voor uw WordPress website.