Wat kan een goochelaar voor jou betekenen?

Wist jij dat het mogelijk is om zelf een goochelaar in te huren? Veel mensen denken dat deze artiesten hun kunsten alleen maar vertonen in theatershows, maar dat is zeker niet het geval! Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de persoon, sommige illusionisten werken inderdaad alleen in het theater. Maar anderen, zoals goochelaar Rich Magic, vertonen hun kunsten het liefst op zoveel mogelijk verschillende plekken. Je kunt het dan ook inhuren voor diverse gelegenheden en de mogelijkheden zijn waarschijnlijk groter dan jij zou denken. Wil jij weten wat de opties zijn? Lees dan vooral verder!

Goochelaar inhuren

De meeste mensen vinden het fantastisch om naar goochelkunsten te kijken. Het spreekt toch altijd tot de verbeelding hoe zij jou met hun trucs helemaal op het verkeerde been kunnen zetten. Goochelaar Rich Magic biedt jou daarom de mogelijkheid om hem in te huren voor diverse soorten evenementen. Je kunt dan denken aan:

  • congressen
  • feesten
  • beurzen
  • lezingen
  • workshops

Dat hij voor zoveel gelegenheden ingeschakeld kan worden, heeft te maken met de diversiteit aan acts die hij op kan voeren. Hij kan werken vanaf een podium en een show voor een hele zaal neerzetten, maar hij kan ook bij jou aan tafel zijn kunsten laten zien. Je zit er dan echt met je neus bovenop en dat geeft weer een heel andere ervaring. Deze goochelaar kan zijn acts bovendien goed aanpassen aan het publiek. Het maakt hem niet uit hoe oud of jong het publiek is, hij past zijn show daar helemaal op aan. Zo kun je er zeker van zijn dat iedereen vermaakt wordt door de goochelkunsten. Daarnaast geeft hij ook graag lezingen en workshops. In zijn lezingen gaat hij in op de kracht van beïnvloeding, want daar berust een groot deel van de goochelkunst zich op. In zijn workshops licht hij een tipje van de sluier op, zodat jij jezelf ook een klein beetje een goochelaar kunt voelen!

Veel mogelijkheden

Goochelaar Rich Magic heeft dus een grote diversiteit aan diensten die hij kan leveren. Je kunt hem dan ook eigenlijk voor heel veel gelegenheden inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan een congres van jouw bedrijf, waarbij je mensen tussendoor wat ontspanning wilt bieden. Een goochelshow, ook al is het maar een korte, kan dan voor een welkome onderbreking zorgen. Op een beurs kan Rich Magic jou helpen om publiek naar de stand van jouw bedrijf te trekken, hij kan de aandacht trekken en daardoor zullen mensen zich jouw bedrijf later zeker nog herinneren. Op kinderfeestjes is een goochelaar natuurlijk altijd een graag geziene gast, maar ook op feesten waar vooral of alleen volwassenen aanwezig zijn misstaat een goochelshow zeker niet! Een bruiloft bijvoorbeeld kan best lang duren en op een gegeven moment kan het zijn dat mensen door hun gespreksstof heen raken. Als er dan wat goochelkunsten getoond worden, is er even iets anders om naar te kijken en daarna samen over te praten. Zo zijn er dus echt heel veel mogelijkheden, voor jong en oud, voor feesten en voor andere evenementen! Waarvoor jij ook een goochelaar zoekt, de kans is groot dat Rich Magic jou daar bij kan helpen!

Lees meer…