silent disco huren

3 tips voor jouw huisfeest

Het collegejaar is alweer een tijdje gaande. De groentijd is bij vrijwel iedereen voorbij en de meeste huizen beginnen aardig vorm te krijgen voor het collegejaar nu alle huisoudsten hun kamer zijn gaan inruilen voor een burgerwoning. Dit begint te vragen om een goed huisfeest. In grote lijnen is het concept vaak al wel duidelijk. Er moet iets met muziek zijn en er moet veel drank aanwezig zijn. Hoe geef je een feestje nou net dat beetje extra? In dit blog 3 tips.

1. Regel  een photobooth

Een feestje krijgt vaak net dat beetje extra wanneer je een herinnering maakt die ook tastbaar is. Kijk daarom eens naar de optie om foto’s van het feestje te maken. Je kunt bijvoorbeeld een van de eerstejaars in je huis sjaken om de hele avond foto’s te maken, maar je kunt bijvoorbeeld ook een photobooth inrichten.

2. Regel verkleedkleren

Een photobooth is nog leuker als je er ook wat geks bij kunt aantrekken. Kijk dus eens rond in een verkleedwinkel. Als het goedkoper moet zijn natuurlijk winkels als de Action, Flying Tiger of de So-Low ook een hele goede optie. Ook op de dansvloer zelf doet een beetje een gekke outfit het ook vaak goed. Hiervoor is de kringloop vaak een hele goede. Voor een paar tientjes heb je ongeveer een complete garderobe aan foute bloesjes en hoedjes.

3. Maak een leuke extra ruimte

Iedereen samen is leuk natuurlijk, maar vaak creëer je net dat beetje extra als je ook een ruimte hebt waar mensen zich in terug kunnen trekken. Je kunt bijvoorbeeld een chillruimte inrichten of een silent disco huren. Zo heb je een wat intiemere setting waar mensen hun eigen feestje kunnen houden. Vaak willen mensen zich even terugtrekken of gewoon met een wat kleiner groepje dansen. De muziek hiervoor hoeft helemaal geen probleem te zijn. Ga gewoon voor DJ Spotify of speel een mixtape af vanaf Mixcloud. Succes gegarandeerd!