koptelefoon tegen geluidsoverlast

Een gezond uitje of feestje met silent disco!

Wil je een silent disco vieren met vrienden, familie, collega’s of voor een kinderfeestje? Het is dan aan te raden om voor een gezonde, maar ook leuke activiteit te kiezen. Silent disco is hiervoor de beste keuze en is voor iedereen geschikt, zowel jong als oud. Daarnaast heb je veel verschillende soorten silent disco activiteiten. Deze gaan wij jou vertellen.

Soorten silent disco

Een silent disco set kan voor een feest gehuurd worden, maar ook voor nog veel meer activiteiten. Denk aan yoga, fitness, een excursie, cinema, stadswandeling en zelfs workshops. Bij deze activiteiten kunnen instructies gegeven worden en ook muziek geluisterd worden. Dit kan in meerdere talen, waardoor iedereen de instructies in zijn/haar taal kan luisteren. Ook kan je de instructies of rondleiding tegelijkertijd geven voor beginners, gemiddelden en gevorderden. Verder kom je bij yoga en een film heerlijk tot ontspanning, waardoor het een gezond en relaxt uitje is. Je kan als toevoeging hierbij voor gezond eten en drinken zorgen. De andere activiteiten, zoals een feest, excursie of wandeling zorgen ervoor dat je in beweging blijft. Ook bij een workshop kan je in beweging komen en wat er ook gezond aan een silent disco is is dat je met anderen in contact komt. Zo vervul je je sociale behoefte en voorkom je eenzaamheid. Met de silent disco koptelefoon kan je namelijk met anderen praten door het volume lager te zetten. Bovendien kan je hierdoor ook nog eens gehoorbeschadiging voorkomen. Daarnaast is de koptelefoon tegen geluidsoverlast gemaakt, waardoor anderen er geen last van hebben en je ruzie met de omgeving, zoals de buren, voorkomt. Dit zorgt voor minder stress aan je hoofd.

Hoe je het regelt

Een gezonde silent disco regel je op de volgende manier. Zo zijn gezonde hapjes en drankjes belangrijk, denk bij eten aan kaasblokjes, snoeptomaatjes, komkommers en bij drinken aan water, limonade, thee, koffie of vruchtensap. Ook kan je tijdens bijvoorbeeld een feestje, instructies geven aan de deelnemers om iets na te doen, denk aan klappen, zingen of dansen. Bij een workshop en excursie kan je voor iets actiefs kiezen, zoals fietsen, schilderen, boogschieten of een bepaalde dans leren. Verder kan je de deelnemers stimuleren om met elkaar te praten door bar- of statafels te regelen, door veel mensen uit te nodigen en door ze samen te laten werken of dansen. Voor de locatie kan je alles regelen, want niemand heeft er last van en bovendien kan het zowel binnen als buiten en in het licht en donker. Daarnaast regel je de juiste muziek die mensen tot rust brengt of juist stimuleert om te bewegen. Hiervoor kan je het beste meerdere zenders kiezen, zodat iedereen naar zijn/haar favoriete muziek kan luisteren. Aan de zijkant van de koptelefoon zitten knopjes, waarmee ze het gewenste kanaal kunnen kiezen. Aan de kleur van het lampje op de koptelefoon kan iedereen van elkaar zien naar welke muziek de ander luistert en zo kunnen ze met elkaar dansen op de beat van de muziek. Ook kan je een DJ inhuren in plaats van muziek af te spelen via bijvoorbeeld Spotify. Dit is wel iets duurder, maar zorgt wel voor een onvergetelijke dag en bij meerdere DJ’s kunnen ze ook tegen elkaar battelen. Zo organiseer jij een gezond feestje of uitje!