Hoe win je een bierpong wedstrijd

We kennen het allemaal wel, het geweldig spel bierpong. Ideaal op een feest en een leuke bezigheid om te doen. Wel is het erg vervelend als je steeds verliest, het is niet handig omdat je er ook zoveel van moet drinken. Hier komen een aantal tips om te winnen.

Zorg dat je de juiste beerpong set hebt!

Het is erg belangrijk om de juiste spullen te hebben, dat helpt je al heel erg om te winnen. Het juiste balletje en de goede redcups, deze goede beerpong set is daar ideaal voor en gaat de eerste stap zijn naar het winnen van je dronken wedstrijd. Of kijk op bij Easy-Out voor alle andere feest boxen!

Dan is het nu nodig dat je de juiste partner hebt.

Zoek een fanatiek iemand uit die jou gaat helpen naar de finish, iemand die houd van spelletjes en de tegenstander een beetje kan imponeren. Wel moet het gezellig blijven natuurlijk, dat gaat vaak automatisch door de hoeveelheid alcohol die er gedronken wordt. 

Houdt zolang mogelijk de concentratie.

Het is nodig om bij de wedstrijd te blijven, daarom is het ook nodig dat je partner ook geconcentreerd blijft. Dit zorgt ervoor dat je jouw vorige worp die waarschijnlijk mis is gegaan kan verbeteren, dan heb je veel meer kans om het raak te gooien. Ook is het gewoon irritant voor de snelheid van het spel als iemand de hele tijd weg loopt van het spel. 

Het succes vieren.

Als je een worp wel raak gooit, vier dit uitbundig met je partner. Dit geeft positieve energie in je eigen team en het maakt het andere team iets kleiner, waardoor je tegenstander meer kans heeft om mis te gooien. Dat is natuurlijk wat je wil, als jij niet raak gooit en je tegenstander ook niet. Blijft het gelijk en dan stopt het spel ook wel uiteindelijk, dan heb je niet verloren.

Geniet van de leuke avond, hoop dat je wint en blijf het als een spel zien. Als je bovenstaande tips goed uitvoert dan win je sowieso maar stel nou dat je het wel voor elkaar krijgt te verliezen. Wees dan een lachende verliezer, dat is het gezelligst voor de mensen om je heen.